fa 5 anys

El duel britànic es decanta per les angleses (2-1)

Anglaterra va fer gala de la seva etiqueta de favorita per emportar-se un partit que se li va complicar cap al final del partit on les escoceses van marcar un gol i van tenir algunes ocasions. El partit va començar amb força dinamisme per part de les dues seleccions però no va ser fins al […]

Anglaterra va fer gala de la seva etiqueta de favorita per emportar-se un partit que se li va complicar cap al final del partit on les escoceses van marcar un gol i van tenir algunes ocasions.

El partit va començar amb força dinamisme per part de les dues seleccions però no va ser fins al minut 12 que el VAR va haver d’intervenir per xiular un penal a favor de les angleses per mans a dins de l’àrea escocesa. Nikita Parris va transformar la pena màxima i va pujar l’1-0 al marcador.

A partir d’aquí les angleses van començar a dominar el partit i tenir alguna ocasió clara, fins i tot un gol anul·lat al minut 22 per fora de joc.

Al minut 40 Ellen White augmentava l’avantatge a 2-0 amb una gran rematada ajustada al pal, una gran jugada de les jugadores angleses.

Ellen White celebrant el segon gol. | Foto Getty Images

Abans del descans les escoceses van estar a punt de retallar distàncies amb un xut de la seva davantera Erin Cuthbert que va sortir fregant el pal.

Així acabava la primera part del partit.

La segona part va començar també amb les jugadores angleses buscant el tercer gol per així estar més tranquil·les. Van tenir dues grans oportunitats que la portera escocesa Lee Alexander va aturar.

Al minut 79 la defensa anglesa no va poder desviar una pilota i això ho va aprofitar Claire Emsile per rematar al fons de la xarxa.

Les escoceses es van creure que podien empatar el partit, però li van posar més cor que cap i finalment van sortir derrotades.

Anglaterra doncs guanya el primer partit que disputa i s’emporta el derbi britànic.