Noticies

Dos anys i un dia de presó per a Pablo Hasel per enaltiment del terrorisme

0

L’Audiència Nacional condemna al raper per 64 tuits i un vídeo a Youtube. El cantant podria ingressar a la presó en sumar-se la pena que també li va imposar el Tribunal Suprem per enaltiment el 2014.

En la sentència, els magistrats consideren que les publicacions de Hasel suposen “una actuació conjunta, dirigida contra l’autoritat de l’Estat en les seves múltiples formes, menyspreant i denigrant personalment i en conjunt, al·ludint a la necessitat d’anar més enllà en un comportament violent, fins i tot amb la utilització del terrorisme, als membres destacats i condemnats judicialment per això, es dirigeix en termes de ser el referent a imitar, buscant l’adhesió de persones per aquesta finalitat”.

Així mateix, el fiscal va denunciar que l’acusat va cometre un delicte d’injúries i calúmnies contra les institucions de l’Estat ja que les paraules de Hasel “atempten a la dignitat” dels Cossos i Forces de Seguretat. En aquest sentit, l’escrit d’acusació destaca les frases: “Guàrdia Civil torturant o disparant immigrants”; “Colla de psicòpates que copegen als que exigim els nostres drets”; “Els antiavalots han colpejat i torturat sempre a milers de persones”, o “la policia assassina amb total impunitat”.

A més, l’acusació destacava que el raper va publicar en el seu compte de Youtube una cançó que porta per títol Joan Carles el Bobón en la qual el raper realitza un recorregut per la vida del monarca emèrit:

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of
Login/Sign up