Eleccions Municipals

Dolors Montserrat guanya força per ser candidata a l’alcaldia de Barcelona

0

El Partit Popular ha promès un candidat “potent” per batre amb l’actual alcaldessa i amb l’exprimer ministre francès i també aspirant, Manuel Valls. Esperanza García González, hereva de l’escó de Xavier García Albiol al Parlament, també podria tenir opcions, però diferents dirigents reconeixen que l’exministra i actual portaveu al Congrés dels Diputats és el perfil més potent, de moment.
El Partit Popular s’ha compromès a presentar a un candidat “potent” per a aquesta plaça de vital importància en les eleccions del proper mes de maig, i diferents dirigents conservadors reconeixen que Montserrat podria jugar un bon paper: “És raonable”; “És creïble”; “És la candidata més forta”, afirmen.

També hi ha qui, des de la direcció conservadora, dubten que la portaveu parlamentària vulgui abandonar aquest càrrec per convertir-se en regidora. Al Grup Popular al Congrés hi ha qui reconeix que encara no està prou preparada per exercir com a flagell del Govern.
Dels 41 regidors del consistori, només 3 llueixen avui les sigles del PP, però els conservadors aspiren a entendre amb la plataforma de Valls -recolzada per ciutadans- i amb el PSC, per aconseguir una majoria alternativa a la de Colau. El líder del PP Pablo Casado, ja ha deixat clar que concorreran sota les seves sigles, i està per veure com s’articularia un govern que aglutinés a les tres forces.

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of
Login/Sign up