Aquest dissabte dia 10 de novembre se celebrarà la Diada de la Catalunya Nord i des del principat s’han organitzat desenes d’autocars per poder assistir a la manifestació. Des de les xarxes els ciutadans s’han organitzat per poder assistir i donar gràcies per tota l’ajuda que, des de més enllà dels Pirineus, es va donar perquè es pogués fer el referèndum d’autodeterminació.

Els autobusos i els vehicles particulars sortiran ben d’hora dels diferents punts de Catalunya per concentrar-se a l’àrea de servei Porta Catalana per avançar junts fins a Perpinyà.

Des del canal de Telegram l’Alerta sempre hem volgut posar el nostre granet de sorra a ajudar en aquest tipus de desplaçaments fent difusió dels autobusos (que podeu consultar en aquest mapa). Aquest cop volem anar un pas més enllà i fer-vos arribar l’experiència a les vostres pantalles.
Un administrador del canal compartirà un vídeo en directe de la caravana de cotxes que es realitzarà des de l’àrea de servei Porta Catalana fins a Perpinyà així com de l’ambient a la ciutat i la manifestació.

Hem creat un hashtag a Twitter perquè pugueu compartir les vostres fotos amb nosaltres: #alerta10N

Tot el contingut que hi pengeu apareixerà al costat del directe a la secció especial del 10N que hem preparat al nostre web i que ja podeu visitar.

Carregant...