Noticies

Denuncien el propietari d’un bar per no atendre en castellà a un comercial

10

Sorpresa aquest dimarts a Alcarràs quan el propietari d’un bar de la localitat ha estat denunciat davant de la Guàrdia Civil en negar-se a escoltar un venedor que li va parlar en castellà.
Aquests fets, segons apunta elSegre, van succeir al Bar Santos del carrer Major quan un comercial d’ambientadors va entrar a l’establiment parlant en castellà, i l’amo, Josep Maria Charles, va preguntar si “no parlava ni una mica de català”. El comercial va respondre negativament i l’amo va assenyalar la porta sense afegir res més.
En els següents instants va entrar un home amenaçant al propietari del bar amb una denúncia.
L’amo no va voler discutir i hores després un agent de la Guàrdia Civil es va presentar al local per comunicar que hi havia una denúncia contra ell i li va prendre les dades personals. Ara correspon al jutge determinar si aquest succés té rellevància penal.

El propietari del bar es va mostrar molt sorprès de la repercussió de la denúncia. “Sembla que estem molt sensibles”, va afegir.

 

10
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Autònom - Granollers
Guest
Autònom - Granollers

Digueu el nom del comercial igual com dieu el nom del bar.

E.ll.
Guest
E.ll.

A partir d’ara haurem de denunciar als que ens parlen en castellà? Tenim la gran sort que podem (si volem) escoltar tan el castellà com la nostra llengua. Si algu va a un pais on es parla un altre llengua, el normal que intenti entendre-la.

Maria Esteban
Guest
Maria Esteban

Això és españa, odi, resentiment i venjança….

Eduard
Guest
Eduard

El dret d’admissió no exculpa al propietari del bar?

Maria Isabel Clar Guevara
Guest
Maria Isabel Clar Guevara

I als que ens diuen “habla en cristiano y no ladreis” també els podem denunciar????

Cinta
Guest
Cinta

El client mana. Si el comercial no vol parlar en la llengua oficial que el client vol sentir…

Montse
Guest
Montse

És a dir, un comercial entra i un altre torna a entrar i denúncia? El primer no té opinió i fer el que cregui? El segon, d’on surt? És el pare i defensor del primer?
Això fa una pudor de naftalina i salvapàtries!

Vicent
Guest
Vicent

Açò se pareix cada Vetgada mes a la Alemania del 3 reich uns denunciant a altres i . Ara resulta que uno en el seu bar no pot parlar com li vinga en gana. Després alguns es pregunten si España som o no som la República Bananera de Europa. Pasant estés coses lo únic que fem és h ofegar la llibertat, la poca que tenim. Legalment pot denunciar però és que es ridícul tot açò.

Antoni
Guest
Antoni

Si algú que et vol vendre el que sigui no s’adapta el que hauria de fer és de prendre a vendre. Seria bo saber el comercial de quina casa procedeix

Mercedes Catalunya
Guest
Mercedes Catalunya

Quina vergonya. Ho dic jo q sóc castellano parlant. Si us plau quina empressa representa aquest comercial. Incultura, intolerància…. el propietari té el dret d’escollir. És casa seva.

Login/Sign up