Catalans a l’exterior denuncien la vulneració del seu dret a vot

19 de desembre de 2017
435 visualitzacions 2 Comments

És el cas d’en Pau, un estudiant que resideix temporalment a l’estranger, als Estats Units.

En Pau va sol·licitar el vot per correu tal i com marca el procediment per a permetre el vot a les persones que resideixen temporalment a l’exterior, però a poc més de 24h per les eleccions encara no ha rebut les paperetes i la documentació per a poder exercir el seu dret a vot.

Segons ens ha explicat, al consultat espanyol de Boston, on s’ha dirigit per a reclamar el seu dret a vot, s’ha trobat que amb prou feines sabien què fer per resoldre la situació.

Com és obvi, en Pau ja no està a temps a votar a les eleccions, i a través d’un vídeo compartit a Facebook ha denunciat aquest fet. Us animem a fer-hi una ullada i compartir el seu testimoni.

Tot i això, aquest no és l’únic cas d’aquest tipus. En Josep, un estudiant que resideix temporalment a Austràlia ens ha fet arribar que tampoc ha rebut la documentació necessària per poder exercir el seu dret a vot. Estem parlant de la vulneració d’un dret fonamental en una democràcia.

Si estàs residint a l’estranger, no has pogut exercir el teu dret a vot i vols compartir el teu cas contacta’ns a info@lalertacanal.cat i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Podeu veure el vídeo a continuació:

2
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jordi
Guest
Jordi

“Vídeo no disponible
Sorry, this video could not be played.
Més informació”

Pot ser que l’hagin bloquejat?

Ja està, ara si que va.

Ismael
Guest
Ismael

A mi me llegó el viernes pasado a Alemania… ni de broma creo que llegue a tiempo :S