Carlos Carrizosa, portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, ha amenaçat el diputat d’Esquerra Ruben Wagensberg escopint-li “Vete pa’rriba, nos vemos fuera” quan el diputat independentista tornava al seu escó després d’acabar la seva intervenció on havia dit que Ciudadanos cada vegada és més a prop del feixisme. Un cop al seu escó, Wagensberg ha demanat la paraula per demanat a Carrizosa que tornés a dir públicament el que li volia dir fora.

Carrizosa, que ja havia aconseguit crear el seu circ, ha demanat el respecte que ell no ha tingut pel diputat d’ERC. Aleshores Maria Sirvent, de la CUP, ha intervingut per demanar al president del parlament, Roger Torrent, que prengués mesures perquè no es repetissin les greus amenaces de Carrizosa. Torrent ha cridat a l’ordre als dos diputats i ha hagut de cedir un altre cop la paraula al portaveu de Ciutadans que, continuant el seu circ, ha negat haver dit aquestes paraules al diputat Wagensberg. Aleshores Torrent ho ha tallat de soca-rel dient que no volia que l’hemicicle es convertís en un pati d’escola.

Un capítol més de l’ambient enrarit que crea Ciudadanos al Parlament on ha transformat les intervencions en llistes de titulars populistes i ha convertit l’enfrontament, el filibusterisme, la crispació i la violència verbal en el dia a dia del Parlament de Catalunya.

Carregant...