fa 5 anys

Canadà guanya a una dèbil Nova Zelanda (2-0)

Canadà va guanyar un partit on podrien haver caigut més de dos gols, ja que el partit va ser dominat des del minut 1 al 90 per les jugadores canadenques, Nova Zelanda per la seva part va jugar a defensar-se i no va sortir ni a contraatacs, a causa del gran partit fet per les […]

Canadà va guanyar un partit on podrien haver caigut més de dos gols, ja que el partit va ser dominat des del minut 1 al 90 per les jugadores canadenques, Nova Zelanda per la seva part va jugar a defensar-se i no va sortir ni a contraatacs, a causa del gran partit fet per les nord-americanes.

Només començar el partit ja va haver-hi la primera ocasió, una pilota despenjada per Christine Sinclair, l’aprofita Janine Beckie però atenta Erin Nayler bloca la pilota, al minut 8.

Al minut 17 arribava la primera pilota al travesser de Canadà, un cop de cap deAshley Lawrence que només el travesser va fer que la pilota no entrés a porteria.

Les Canucks van rematar al pal una altra vegada, una jugada d’estratègia la rematava Christine Sinclair al minut 18.

La primera part acabava amb Canadà dominant i tenint clares ocasions per aconseguir marcar.

Nichelle Prince celebrant el 2-0 de Canadà. | Foto Reuters

La segona part va començar exactament igual però al minut 48, arribava el primer gol de les canadenques, jugada molt ràpida de Nichelle Prince que entra dins l’àrea i cedeix endarrere perquè Jessie Fleming només hagi d’empentar la pilota a gol.

Al minut 57, una centrada dins de l’àrea nova zelandesa, la rematava Nichelle Prince però la pilota sortia una mica desviada.

Després d’algunes tímides ocasions de les Canucks, al 71 la portera Erin Nayler salvava el 2-0 amb una aturada a una rematada de cap de Nichelle Prince.

Al minut 79, arribava la sentència de les canadenques un centre rematat per Christine Sinclair al pal, que Nichelle Prince aprofitava el rebot i rematava dins de la porteria.

Canadà aconsegueix el bitllet a octaus per la via ràpida amb dues victòries, Nova Zelanda per altra banda haurà d’esperar una carambola l’última jornada.