fa 5 anys

Brasil presenta candidatura al mundial (3-0)

Les dues seleccions van oferir un gran espectacle de futbol buscant la porteria rival en tot moment, això demostra els 19 xuts de Brasil pels 14 de Jamaica. I és que Brasil tot i tenir la gran jugadora Marta a la banqueta per problemes físics, va aconseguir una victòria molt important al primer partit del […]

Les dues seleccions van oferir un gran espectacle de futbol buscant la porteria rival en tot moment, això demostra els 19 xuts de Brasil pels 14 de Jamaica.

I és que Brasil tot i tenir la gran jugadora Marta a la banqueta per problemes físics, va aconseguir una victòria molt important al primer partit del mundial.

Jamaica per la seva part era la primera participació en un mundial i va deixar una molt bona imatge davant Brasil, però els errors defensius la van condemnar.

Al minut 15 de partit la primera gran aparició de Brasil a l’àrea amb perill va acabar amb el primer gol de Cristiane que rematava de cap una centrada d’Andressa Alves.

Brasil seguia atacant i així va ser com al minut 37 l’àrbitra del partit, va xiular penal a favor de Brasil, La jugadora del F.C. Barcelona, Andressa Alves, va ser l’encarregada de llançar-lo però la portera jamaicana Sydney Shneider va aturar-lo fent una gran intervenció abaix.

Abans d’acabar la primera part una contra de les jamaicanes va estar a punt de donar un ensurt a les brasileres i és Khadija Shaw va fer un gran xut que la portera Barbara va aturar.

Així acabava la primera part.

La segona començava amb la mateixa tònica i és que en el minut 50 Cristiane feia el segon de Brasil, centre d’Andressa Alves i rematava lliure de marca la davantera brasilera.

Al minut 64 el tercer de Brasil un gran llançament de falta, on la portera Sydney Shneider no va poder fer res, que va picar el pal i va entrar. Cristiane feia, així el seu hat-trick.

Amb el 3-0 Jamaica no va abaixar els braços i va seguir atacant però sense encert com tot el partit.

Brasil arrenca el mundial amb un molt bon resultat però una mica enganyós.

Les millors jugades del partit Brasil 3-0 Jamaica