Avís legal

[bs-heading title=”AVÍS LEGAL” show_title=”1″ icon=”fa-institution” title_link=”” heading_color=”” heading_style=”t3-s8″ bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″ bs-text-color-scheme=”” css=”” custom-css-class=”” custom-id=””]

Política de protecció de dades de lalertacanal.cat

A continuació, L’Alerta li informa de la política de protecció de dades que aplica a les dades personals facilitades lliure i voluntàriament per l’usuari a través del web www.lalertacanal.cat.

Les seves dades no seran comunicades a cap tercer aliè a lalertacanal.cat, excepte en aquells casos en què li haguem informat de forma expressa i ens hagi autoritzat a l’efecte, o bé es tracti de cessions previstes per llei.

Li informem que lalertacanal.cat adopta i implementa totes les mesures de caire tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les seves dades personals, tendents a evitar la seva pèrdua, alteració, tractament i manipulació indeguda per part de persones no autoritzades.

Cookies i altres:

Una galeta és un fragment petit de text que els llocs web que visiteu envien al navegador. Ajuda els llocs web a recordar informació sobre la vostra visita, com ara el vostre idioma preferit i altres opcions de configuració. Això pot fer que la següent visita sigui més senzilla i que el lloc us sigui més útil. Les galetes tenen un paper important, ja que sense elles l’ús del web seria una experiència molt més frustrant.

lalertacanal.cat fa servir galetes per a moltes finalitats:

1. Recordar les vostres preferències
2. Augmentar la rellevància dels anuncis que veieu
3. Comptar el nombre de visites que rebem per accedir a una pàgina.
4. Ajudar a registrar-vos als nostres serveis i protegir les vostres dades.

Quin tipus de galetes utilitzem?

  1. Galetes d’anàlisi estadística
  2. Galetes publicitàries
  3. Galetes de caràcter tècnic i de personalització

Com puc configurar les meves galetes?