fa 5 anys

Austràlia aconsegueix el bitllet a octaus (1-4)

Les australianes sense fer un gran partit va golejar a Jamaica, que va despertar a la segona part però massa tard, tot i això van aconseguir el primer gol a un mundial. Començant la primera part, al minut 10, una centrada d’Emily Gielnik, la rematava amb el cap al fons de la xarxa la capitana […]

Les australianes sense fer un gran partit va golejar a Jamaica, que va despertar a la segona part però massa tard, tot i això van aconseguir el primer gol a un mundial.

Començant la primera part, al minut 10, una centrada d’Emily Gielnik, la rematava amb el cap al fons de la xarxa la capitana Sam Kerr.

Austràlia necessitava una golejada per quedar primera de grup, i al minut 16, una centrada d’Ellie Carpenter, s’enverinava i quasi entra a la porteria de les reggae girlz, però el travesser ho va evitar.

Al minut 25, una altra pilota penjada a l’àrea jamaicana la rematava Sam Kerr i obligava a Nicole McClure internir.

Seguia al partit i al minut 41, va arribar la primera gran oportunitat per Jamaica, a la sortida d’un córner el rematava Khadija Shaw, però sortia a fora per ben poquet.

La jugada següent al minut 42, arribava el segon per les australianes, una altra centrada a l’àrea de Katrina Gorry, que rematava Sam Kerr altra vegada.

Sam Kerr celebrant un dels seus 4 gols. | Foto AFP

Així acabava la primera part amb les australianes per davant al marcador, Jamaica li costava entrar al partit.

La segona part les Jamaicanes van sortir amb més intensitat i prova d’això va ser que, quan només portàvem 4 minuts de la segona part arribava el primer de les reggae girlz en un mundial, passada a l’espai de Khadija Shaw que Havana Solaun aprofitava per desfer-se de la portera i marcar a porteria buida.

Al minut 51, Jamaica ho tornava a provar amb un fort xut de C. Matthews, que obligava a la portera Lydia Williams a intervenir.

Jamaica seguia buscant l’empat i al minut 63, Khadija Shaw en un contraatac, rematava amb la mala sort que el seu xut, sortia a prop del pal.

Quan més mereixia Jamaica, va arribar la sentència aussie, i el gerro d’aigua freda per les jamaicanes, una pilota que quedava solta dins l’àrea l’aprofitava Sam Kerr per afusellar la portera jamaicana. Al minut 69, i posava el 1-3 al marcador.

Després d’aquest gol Jamaica, va abaixar els braços, mentre les australianes seguien al seu ritme, així va ser com al minut 83, una errada de la portera Nicole McClure, l’aprofitava Sam Kerr per fer el seu pòquer de gols.

Així acabava el partit amb un 1-4 a favor de les aussies, aquest resultat les permet passar com a segones de grup, les reggae girlz per la seva banda s’envan del seu primer mundial amb un gol, i demostrant bon joc.