És totalment necessari per posar fi al procés independentista, un govern fort i constitucionalista disposat a governar Catalunya

 

Avui, a les 09:15h Carlos Herrera ha entrevistat a Inés Arrimadas a través de l’emissora de radio “COPE“, on li ha fet diverses preguntes referents a que i com gestionaran els seus diputats d’ara en endavant dins el parlament.

 

Recordem que, Inés Arrimadas va guanyar en vots les passades eleccions del 21D, però, tot i la seva coalició amb el Partido Popular, el PSC i els comuns, no aconseguirien una majoria. En sumarien 65 escons, i ni tant sols podrien superar la coalició independentista que suma els 70 escons entre ERC, Junts per Catalunya i la CUP – CC.

 

Sembla que el parlament, seguirà governat pel grup independentista, no obstant això, cal remarcar, que degut a l’actual empresonament d’Oriol Junqueras a Estremera, i l’allotjament temporal de Carles PuigdemontBrussel·les, no se sap ben bé que pot esdevenir, ni a qui és té pensat “investir” com a president electe del parlament de Catalunya.

 

Un petit recull de què han sigut les frases de la diputada durant l’entrevista d’avui:
  1. “Habría que hablar con los comunes, y sacar la presidencia seria lo correcto para la mejora de la situación del Parlament”
  2. “No tengo esperanzas de que los diputados independentistas renuncien a su sillón”
  3. “Vamos a liderar la oposición con mas fuerza, con mas votos y con mas escaños”
  4. “Estoy segura de que será difícil, pero conseguiré que en catalunya vuelva a reinar el sentido común”

 

Inés, culpa a la llei de transitorietat que va aprovar Josep Tarradellas el 1980 (vegueu el document aqui) durant l’entrevista, i ha assegurat que sense aquesta llei ella hagués tret amb menys vots, més escons. Aquesta llei que ella esmenta, és igual aquí que a la resta del territori espanyol, per tant això no afecta els resultats de l’oposició ni acaba sent un fet injust, cosa que ella reclama.

Us deixem l’entrevista: