fa 5 anys

Argentina remunta un 3-0 advers (3-3)

Les escoceses es posen 3-0 al marcador i no van saber defensar aquest resultat, les argentines van aconseguir la gesta amb cor i garra i els hi va sortir bé. El partit començava amb una gran oportunitat per les argentines al minut 17, una centrada de Florencia Bonsegundo, la rematava amb el cap Mariana Larroquette, […]

Les escoceses es posen 3-0 al marcador i no van saber defensar aquest resultat, les argentines van aconseguir la gesta amb cor i garra i els hi va sortir bé.

El partit començava amb una gran oportunitat per les argentines al minut 17, una centrada de Florencia Bonsegundo, la rematava amb el cap Mariana Larroquette, però la pilota la rebutjava el travesser, el rebot afavoria a Soledad Jaimes però Lee Alexander blocava la pilota.

La reacció escocesa no va tardar i al minut 19, una jugada individual d’Erin Cuthbert que rematava a porteria però es va trobar amb l’arquera Vanina Correa però el rebot el recollia la mateixa jugadora per assistir a Kim Little que només havia d’empentar la pilota, així doncs Escòcia es posava per davant al marcador.

Així acabava la primera part, una part molt intensa però amb poc futbol, tot i això les escoceses anaven cap al túnel de vestuaris amb un gol a favor.

La segona part començava amb un gol de les escoceses al minut 49, un centre de Caroline Weir, el rematava lliure de marca la jugadora del Manchester City, Jennifer Beattie per posar el 2-0 al marcador.

Celebració del tercer gol de Florencia Bonsegundo. | Foto NA

Al minut 69, les escoceses a la sortida d’un córner, rematat per Leanne Crichton i que aconseguia aturar Vanina Correa amb la mala fortuna que el rebot el caçava Erin Cuthbert que a porteria buida feia el tercer i posava coll avall una possible remuntada de les argentines.

A partir d’aquí les argentines amb cor i sobretot garra van començar a avançar línies, i al minut 74, en un contraatac de manual, conduït per Dalila Belén Ippolito que assistia a Milagros Menéndez, i aquesta definia molt bé davant la sortida de Lee Alexander.

Al minut 79, arribava el segon de les argentines, un gran xut de Florencia Bonsegundo que picava al travesser però per la mala fortuna de la portera, la pilota li picava als seus guants i aquesta entrava, col·locant així el 3-2 al marcador.

Al minut 90, un penal comès per les escoceses sobre Aldana Cometti, permetia a Florencia Bonsegundo marcar l’empat, però es va trobar amb la gran intervenció de la portera Lee Alexander, però l’àrbitra va fer repetir el penal, ja que la portera s’havia avançat. A la segona Bonsegundo no va perdonar i va fer l’empat a 3.

Així doncs les escoceses deixaven escapar la que podria haver estat la seva primera victòria a un mundial, les argentines per altra banda aconseguien quedar terceres de grup.

Les millors jugades de l’Escòcia 3-3 Argentina