Apareixen pintades contra els professors investigats per la Fiscalía després que El Mundo i Albert Rivera difonguessin els noms

3 0

L’institut El Palau, a la localitat barcelonina de Sant Andreu de la Barca, s’ha llevat aquest dilluns amb pintades a la façana contra alguns dels professors investigats per la Fiscalia per haver-se dirigit en termes despectius a fills de Guàrdia Civils que estudien al centre. A la façana de l’institut han aparegut els noms i cognoms d’alguns dels educadors, assenyalats amb els seus noms i cognoms i insults com “nazis”, “rates” i “separates”.L’atac ha tingut lloc el dia després que un reportatge al diari El Mundo difongués les identitats dels 9 professors denunciats per alguns dels pares del centre i la Fiscalia, per un suposat delicte d’odi. El reportatge va ser a més compartit a Twitter per Albert Rivera, president de Ciutadans, el que va suscitar controvèrsia a la xarxa social en considerar alguns usuaris que el líder polític no respectava la presumpció d’innocència.

La Fiscalia contra delictes d’odi va obrir diligències al desembre contra 9 professors de l’institut de Sant Andreu de la Barca, investigats pels comentaris despectius que suposadament alguns mestres haurien fet a alumnes fills d’agents, arran de les càrregues policials l’1 d’octubre.
S’ha iniciat una campanya de suport als professors, sota el lema “jo també sóc docent d’El Palau“. Des del professorat del centre asseguren que els comentaris contra els fills dels Gurdia civils no van existir i que es tracta d’una campanya contra l’institut per posar a la picota a l’educació catalana en el seu conjunt.

3
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Tori
Guest

Puede considerarse que los comentarios y la publicación de elmundo y de Alberto Rivera son constitutivos de delitos de odio. Entiendo que se denunciará a la fiscalia.

Marguru
Guest
Marguru

Gràcies Rivera! Pots recollir els fruits de l’esforç que heu realitzatr tu i els teus per dividir la societat per poder dir que la societat esta dividida per culpa de l’independentisme!! #etfelicitofill

enric
Guest
enric

Avui he sentit la entrevista que li han fet a la radio a un dels membres de la direcció del Centre. Es una vergonya que tant els mitjans d’aquí com de l’Espanya més profunda amaguin la veritat… A l’entrevista el membre de la direcció s’ha queixat (a partir de justificar i explicant fet a fet l’actuació del centre) que la Generalitat els hi ha demanat que no fessin cap declaració en públic ja que aquesta podria afectar a la defensa. Bé doncs ell ho va acceptar però a canvi va demanar a la gente que es fessin públics els informes… Read more »