fa 5 anys

Alemanya es classifica per la via ràpida (0-4)

Les jugadores alemanyes fan un partit molt complet i a la primera part aconsegueixen anotar 3 gols, les Sud-Africanes per altra banda han volgut sortir al contraatac aprofitant la seva velocitat a dalt. Només començar el partit, al minut 2, Alemanya a través d’una falta lateral, llançada per Lina Magull, la rematava Alexandra Popp però […]

Les jugadores alemanyes fan un partit molt complet i a la primera part aconsegueixen anotar 3 gols, les Sud-Africanes per altra banda han volgut sortir al contraatac aprofitant la seva velocitat a dalt.

Només començar el partit, al minut 2, Alemanya a través d’una falta lateral, llançada per Lina Magull, la rematava Alexandra Popp però la seva rematada sortia molt cèntrica i amb poca força, que aturava Andila Dlamini.

Al minut 14 arribava el primer gol de les alemanyes, una altra jugada d’estratègia servida per Verena Schweers, la rematava lliure de marca Melanie Leupolz.

Les alemanyes seguien buscant el segon gol, i al minut 16, una gran jugada la rematava Sara Däbritz, que aturava la portera Sud-Africana, però el rebot li quedava a Alexandra Popp que a porteria buida desaprofitava l’oportunitat.

Les alemanyes celebrant un dels gols del partit. | Foto FIFA

Al minut 29 arribava el segon gol d’Alemanya, en un contraatac conduït per Verena Schweers que no refusa bé la portera i Sara Däbritz més atenta que ningú posava el 2n gol.

Les jugadores alemanyes seguien buscant la porteria de les Banyanes Banyanes i així al minut 34, Lina Magull es quedava sola davant la portera però va voler ajustar massa la pilota, i aquesta va anar fora.

Les jugadores Alemanyes aconseguien el tercer, un centre de Giulia Gwuinn que rematava la capitana Alexandra Popp per establir el 3-0.

Així acabava la primera part del partit amb Alemanya dominant el partit, les Sud-Africanes no podien ni sortir al contraatac.

A la segona part les alemanyes van sortir més relaxades i això ho van aprofitar les Banyana Banyana per tenir alguna oportunitat.

Al minut 58 una altra jugada d’estratègia l’aprofitaven les alemanyes per fer el quart, la falta la picava Carolin Simon, la rematava amb planxa Marina Hegering al pal, i el rebot l’aprofitava Lina Magull per pujar el marcador a 4-0.

Després d’un seguit d’oportunitats Sud-Africa en un contraatac, deixava Thembi Kgatlana sola davant Almuth Schult, i aquesta va aturar el mà a mà.

Així doncs Alemanya aconseguia el ple de victòries i el bitllet per octaus de final, les Banyana Banyana no aconseguien cap punt però la seva primera participació ha sigut d’allò més sorprenent.