L'Alerta, Noticies

Marta Rovira: “Se’ns informa que entren armes a la caserna de Sant Climent Sescebes i que l’exèrcit entraria en l’operatiu”

Segons declaracions fetes per Marta Rovira a Rac1 tenien informacions fiables de que s’estava fent arribar armes a la caserna…

Compartir:
Share on Facebook107Tweet about this on Twitter

Segons declaracions fetes per Marta Rovira a Rac1 tenien informacions fiables de que s’estava fent arribar armes a la caserna de Sant Climent Sescebes i que l’exèrcit entraria en l’operatiu; “El que no estàvem disposats a acceptar era un escenari de violència amb morts al carrer com ens arribava d’algunes fonts, que ens alertaven que hi hauria sang, que ja no serien pilotes de goma”. “S’ha fet un excés d’autocrítica perquè nosaltres estàvem molt preparats, però no podem dir-ho tot perquè tenim la fiscalia al darrera”. “Hem passat de quatre agència tributàries a 32 oficines i aquest és un exemple molt clar de que estàvem preparats. També ho és la llei de transitorietat que mostrava la viabilitat de passar a un estat autonòmic a un estat independent”.
Leave a Reply

Be the First to Comment!

Deixa un comentari

wpDiscuz