Noticies

La jutge Lamela demana acumular tota causa de rebel·lió i sedició al Suprem

Carmen Lamela, la polèmica jutge de l’Audiència Nacional s’ha mostrat partidària d’acumular tota causa contra rebel·lió i sedició al Tribunal…

Compartir:
Share on Facebook10Tweet about this on Twitter

Carmen Lamela, la polèmica jutge de l’Audiència Nacional s’ha mostrat partidària d’acumular tota causa contra rebel·lió i sedició al Tribunal Suprem. Així es pot veure en l’informe que ha enviat al Tribunal Suprem, a petició del jutge Pablo Llarena, el qual ara ha de decidir si unifica totes les causes.

Lamela ha considerat que totes aquestes causes han de ser acumulades perquè es tracta d’una investigació d’una complexa organització en que els seus membres compleixen una funció per aconseguir trencar Espanya amb la independència de Catalunya.

El motiu principal pel qual es contempla acumular les causes s’entén en que els delictes investigats estan connectats i si s’aborden de manera separada podria dificultar la investigació.

La última paraula la té el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, el qual haurà de decidir si formalitza aquesta petició.Leave a Reply

Be the First to Comment!

Deixa un comentari

wpDiscuz