Noticies

La Guardia Civil registra la seu d’Unipost i deté el seu director general

La Guàrdia Civil registra des de les 8 del matí la seu de l’empresa postal Unipost a l’Hospitalet de Llobregat…

Compartir:
Share on Facebook59Tweet about this on Twitter

La Guàrdia Civil registra des de les 8 del matí la seu de l’empresa postal Unipost a l’Hospitalet de Llobregat i ha detingut el seu director general, Pau Raventós, en el marc de la investigació sobre els preparatius del referèndum de l’1-O que porta a terme el Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona.

Segons han informat a EFE fonts pròximes a la investigació, a més de la seu central d’Unipost, també s’està registrant la seu social de l’empresa, al carrer Mallorca de Barcelona, ​​i un domicili.

El passat mes de setembre, la Guàrdia Civil ja va confiscar abundant documentació relacionada amb el cens del referèndum de l’1-0 durant el registre de diverses oficines d’Unipost a Catalunya.

A principis d’aquest mes, el titular del jutjat número 13 va sol·licitar informació a l’administració catalana de la publicitat sobre la consulta i la seva difusió en mitjans de comunicació i els costos en el material electoral empleat, el que inclou urnes, paperetes, sobres i despeses d’enviament a càrrec de l’empresa Unipost.Leave a Reply

1 Comment on "La Guardia Civil registra la seu d’Unipost i deté el seu director general"

Deixa un comentari

Sort by:   newest | oldest | most voted
Miquel
Guest

Haurien de ser molt rucs per deixar proves encara després del que ha passat des del 20 de setembre. amb aquest escorcoll volen justificar que hi ha hagut malversació de cabals públics, però la interventora de la generalitat ja va certificar que no s’havia gastat diners amb el referèndum.Ah, i fer un referèndum no és un delicte penal.

wpDiscuz