Eleccions 21-D

Junts per Catalunya no contempla fer president Oriol Junqueras

Junts per Catalunya es manté en la ferma postura de fer president a Carles Puigdemont. Aquesta és la unica possibilitat…

Compartir:
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter

Junts per Catalunya es manté en la ferma postura de fer president a Carles Puigdemont. Aquesta és la unica possibilitat que contemplen en aquests moments, ja iniciades les reunions i converses amb la resta de partits independentistes per iniciar la nova legislatura.

Elsa Artadi, cap de campanya de Junts per Catalunya i número 10 per Barcelona, en una entrevista en el programa Via Lliure de RAC1 ha situat Oriol Junqueras en el rol de vicepresident i afirma que investir qualsevol altra persona implicaria acceptar l’article 155.


Leave a Reply

2 Comments on "Junts per Catalunya no contempla fer president Oriol Junqueras"

Deixa un comentari

Sort by:   newest | oldest | most voted
Carme
Guest

D,acord el president a de ser CArles Puigdemont però com es farà possible la seva investidura?

Xavier
Guest

I es clar que si! i encara que ERC hagues sigut la llista mes votada, el nostre president segueix siguent en Carles Puigdemont, i qui pensi el contrari es que esta d’acord amb el 155, ja que va ser el 155 qui va convocar les eleccions del 21, sisplau el que hem de fer es reafirmar la nostra republica, i si pot venir el nostre president encara que sigui “d’estranquis”, que ho faci i tots nosaltres hem d’estar a punt per protegir-lo i defensar-lo!

wpDiscuz