Noticies

El PP culpa l’independentisme per la pèrdua de l’AEM a Barcelona

Els darrers 20 tweets del Partit Popular fan referència a la pèrdua de la candidatura de Barcelona per acollir l’Agència…

Compartir:
Share on Facebook10Tweet about this on Twitter

Els darrers 20 tweets del Partit Popular fan referència a la pèrdua de la candidatura de Barcelona per acollir l’Agència Europea del Medicament.

En declaracions molt contundents, els populars han culpat directament al govern de Puigdemont i a tot l’independentisme d’aquesta derrota:

Dolors Montserrat ha dit que cal seguir treballant plegats per fer fort el projecte europeu i el projecte d’Espanya, ja que, segons ella, la divisió no porta enlloc i només crea fracàs:

Andrea Levy, diputada al Parlament pel Partit Popular, ha tuitat que “un cop més l’independentisme provoca conseqüències negatives per a Catalunya”, i ha assegurat que aquest és “un dany que acabem patint tots els catalans en pèrdua d’oportunitats de futur com aquesta.”

Leave a Reply

2 Comments on "El PP culpa l’independentisme per la pèrdua de l’AEM a Barcelona"

Deixa un comentari

Sort by:   newest | oldest | most voted
Llibertat
Guest

La República Catalana se apunta una primera conquista al conseguir hechar de Barcelona a la Agencia Europea del Medicamento. La Farmafia no es bienvenida en Catalunya.

Lucía Ayllón Barranco
Guest
Son una colla de hipócritas, ya que, Holanda presiono con apoysr la nueva República Catalana, juntamente, con otros psises del norte de Europa, y la diplomacia española obro encontra de la sede de Barcelona, si no votanban a favor de la República. Por tanto me devolvieron.el favor, que como dijo el anterior ministro de exteriores, el sr Margallo, debian muchos favores a otros paises, y a si ha sido, favor por favor. Todo lo que sea en contra de Cataluña es válido. Nunca nos han respetado ni nos han querido, solo para explotarnos. Gracias España por ser tan insolidaria con… Read more »
wpDiscuz