Eleccions 21-D, Govern legitim, L'Alerta, Noticies

El conseller Mundó renuncia a l’acta i es retira de la política activa

Tot i que no es desvincularà d’ERC, tornarà a exercir d’advocat Carles Mundó ha agafat per sorpresa la premsa en…

Compartir:
Share on Facebook11Tweet about this on Twitter

Tot i que no es desvincularà d’ERC, tornarà a exercir d’advocat

Carles Mundó ha agafat per sorpresa la premsa en anunciar que renuncia a l’acta de diputat. El conseller de justícia del govern de Puigdemont ho atribueix a motius personals i descarta desvincular-se del seu partit, Esquerra Republicana.

La renúncia de Mundó arriba en ple debat sobre la renúncia de l’acta de diputat dels consellers exiliats a Brussel·les amb el compromís de que formin part del nou executiu català, proposta d’Antoni Castellà i de rumors que apunten a que altres diputats electes de les formacions independentistes podrien no recollir l’acta.

Aquest fet faria córrer la llista de Barcelona, i facilitaria l’entrada al Parlament de Gerard Gómez del Moral, ja diputat per Junts pel Sí a l’última legislatura i portaveu de les JERC, les Joventuts d’Esquerra Republicana, des de 2011 fins 2016.
Leave a Reply

3 Comments on "El conseller Mundó renuncia a l’acta i es retira de la política activa"

Deixa un comentari

Sort by:   newest | oldest | most voted
Josep Agustí Faiges Morales
Guest
Josep Agustí Faiges Morales

Mundó, es de les persones que no et decepciona mai. Mai fa soroll, i semore actua com cal en interes del pais. Exemple de com posar les coses fàcils.

Pere
Guest

“apunten a que” és incorrecte. En català s’ha d’escriure “apunten que”. Els “a que”, “de que” i “en que” són contaminació del castellà que cal foragitar.

Pere
Guest

Josep Agustí Faiges: quina manera de destrossar el català. Manquen accents i hi ha uns quants barbarismes.

wpDiscuz