Noticies

Denuncien que la policia espanyola reparteix pilotes de goma a nens d’una escola de Lleida

Un grup de pares d’alumnes de l’escola Lestonnac, a Lleida, han denunciat que agents de la policia nacional espanyola han…

Compartir:
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter

Un grup de pares d’alumnes de l’escola Lestonnac, a Lleida, han denunciat que agents de la policia nacional espanyola han regalat material antidisturbis, entre el qual s’inclouen pilotes de goma, als nens de l’escola per a que hi juguin a l’hora del pati.

Segons els mateixos pares, els nens han jugat durant dies amb el material que els ha regalat la policia.

Els pares afirmen que algunes d’aquestes pilotes van ser requisades pel personal docent de l’escola i posteriorment se’ls va informar que no podien jugar amb pilotes que no estan destinades per la mateixa escola.

La Policia Nacional fa guàrdia al mateix carrer on s’accedeix a l’escola. És a les hores d’entrada i sortida dels alumnes quan aprofiten per regalar aquestes pilotes de goma.
Segons els pares, aquest és un comportament ‘greu’ i que ha generat malestar.
Font: VilaWeb

Leave a Reply

2 Comments on "Denuncien que la policia espanyola reparteix pilotes de goma a nens d’una escola de Lleida"

Deixa un comentari

Sort by:   newest | oldest | most voted
Joan
Guest

Hi ha fets que no puc entendre tal com aquest, es si com donar una pistola a un infant perque jugui amb ella, seny necesari per meditar al que estan fent, les armes.sen fet per matar no per jugar. Estimar a Deu I al teu germa com a tu mateix.

Cristina
Guest

Que passaria si els Mossos ho fesdin en una escola de Extremadura?

wpDiscuz