Noticies

Ciutadans guanyaria les eleccions i JxCat superaria ERC segons una enquesta de JxCat

Una nova enquesta de GAPS per Junts per Catalunya mostra una clara victòria de Ciutadans en vots i escons el…

Compartir:
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
Una nova enquesta de GAPS per Junts per Catalunya mostra una clara victòria de Ciutadans en vots i escons el proper 21-D.
Tot i això, el bloc independentista, als quals es sumen els 9/11 escons de la CUP, obtindria majoria absoluta en escons, amb una forquilla d’entre 68 i 75 seients i entre un 44 i un 49,3% dels vots.
Segons l’enquesta, Junts per Catalunya, amb una forquilla d’entre 30 i 32 seients, superaria Esquerra Republicana per poc. La formació republicana obtindria entre 29 i 32 escons.
Al bloc unionista, ciutadans guanyaria les eleccions amb una forquilla d’entre 32 i 35 diputats, seguit del PSC amb 16/18 i els populars que quedarien com a darrera força amb 3/6 escons.
Els comuns podrien mantenir entre 8 i 10 seients.




Leave a Reply

3 Comments on "Ciutadans guanyaria les eleccions i JxCat superaria ERC segons una enquesta de JxCat"

Deixa un comentari

Sort by:   newest | oldest | most voted
Miquel
Guest

Qui ho havia de dir que ERC volent anar sola, faria que Ciudadanos li passés pel davant. Ara reclamen aquests d’ERC el vot útil. Així no, ERC. El vot útil hauria estat anar junts amb la llista del president i no donar una victòria a la gentussa de Ciudadanos.

Joan
Guest

Tambe penso en una llista conjunta. Junts per la República i Puigdemont president.

Ferran
Guest

El voler anar separats ERC, farà que passem la vergonya que guanyi Cs… tant de bo treiem majoría absoluta independentista perquè si no Cs destrossaran l’autogovern de Cat.

wpDiscuz