Noticies

Catalans a l’exterior denuncien la vulneració del seu dret a vot

És el cas d’en Pau, un estudiant que resideix temporalment a l’estranger, als Estats Units. En Pau va sol·licitar el vot…

Compartir:
Share on Facebook714Tweet about this on Twitter

És el cas d’en Pau, un estudiant que resideix temporalment a l’estranger, als Estats Units.

En Pau va sol·licitar el vot per correu tal i com marca el procediment per a permetre el vot a les persones que resideixen temporalment a l’exterior, però a poc més de 24h per les eleccions encara no ha rebut les paperetes i la documentació per a poder exercir el seu dret a vot.

Segons ens ha explicat, al consultat espanyol de Boston, on s’ha dirigit per a reclamar el seu dret a vot, s’ha trobat que amb prou feines sabien què fer per resoldre la situació.

Com és obvi, en Pau ja no està a temps a votar a les eleccions, i a través d’un vídeo compartit a Facebook ha denunciat aquest fet. Us animem a fer-hi una ullada i compartir el seu testimoni.

Tot i això, aquest no és l’únic cas d’aquest tipus. En Josep, un estudiant que resideix temporalment a Austràlia ens ha fet arribar que tampoc ha rebut la documentació necessària per poder exercir el seu dret a vot. Estem parlant de la vulneració d’un dret fonamental en una democràcia.

Si estàs residint a l’estranger, no has pogut exercir el teu dret a vot i vols compartir el teu cas contacta’ns a info@lalertacanal.cat i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Podeu veure el vídeo a continuació:

Leave a Reply

2 Comments on "Catalans a l’exterior denuncien la vulneració del seu dret a vot"

Deixa un comentari

Sort by:   newest | oldest | most voted
Jordi
Guest

“Vídeo no disponible
Sorry, this video could not be played.
Més informació”

Pot ser que l’hagin bloquejat?

Ja està, ara si que va.

Ismael
Guest

A mi me llegó el viernes pasado a Alemania… ni de broma creo que llegue a tiempo :S

wpDiscuz