Govern legitim, Noticies

Carme Forcadell no vol repetir de presidenta del Parlament

La fins ara presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, segons informa 8tv, ha comunicat a la direcció d’Esquerra Republicana…

Compartir:
Share on Facebook45Tweet about this on Twitter

La fins ara presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, segons informa 8tv, ha comunicat a la direcció d’Esquerra Republicana de Catalunya que no vol repetir en el càrrec de presidenta del Parlament.
Segons fonts pròximes a Forcadell aquesta decisió encara s’esta valorant però no ho han descartat.El nou Parlament s’ha de constituïr el pròxim 17 de gener i la primera decisió serà escollir la presidència del Parlament i els membres de la Mesa.
Tant ERC com Junts per Catalunya volien que Forcadell seguís de Presidenta per tal de restablir el govern legítim cessat per l’article 155.


Leave a Reply

3 Comments on "Carme Forcadell no vol repetir de presidenta del Parlament"

Deixa un comentari

Sort by:   newest | oldest | most voted
David
Guest

La Forcafell no serveix ni com a símbol heroic com ho va ser la Joana d’Arc. Hi ha gent com ella que no tenen el que s’ha de tenir per passar a la història per la porta grossa. El càrrec de presidenta del parlament li va massa gros.

Miquel
Guest

Ja deia jo que quan li va proposar Junts per Catalunya no va dir ni mu. I aquesta dona era la que deia al Mas que posés les urnes! La valentia es demostra a primera fila.

Toni
Guest

Molt malament Forcadell ! Qui t’ha vist i qui et veu!

wpDiscuz